Διαδικτυακή αφήγηση βιβλίου για το φως!

Διαδικτυακή αφήγηση του παιδικού βιβλίου “Το πρώτο όνειρο της Πέννυς. Ένα ταξίδι στο φως¨, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά!

Καθώς οι συνθήκες με τον Covid-19 δεν μας επιτρέπει να γίνει δια ζώσης παρουσίαση του βιβλίου, μπορεί να γίνει διαδικτυακή αγήγηση του! Η Πέννυ με χαρά θα συνδεθεί στο διαδικτυακό σχολείο σας, για να κάνει την παρουσίαση στα παιδάκια σας, εξ αποστάσεως. Ας συνεχίσουμε να δίνουμε ερεθίσματα στα παιδιά μας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί!

Οι διαδικτυακές αφηγήσεις ήδη ξεκίνησαν! Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, η Πέννυ σας προσκαλεί να μπείτε στην Κλειστή Ομάδα της στο facebook: Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη Εκεί θα βρείτε πλούσιο υλικό με δραστηριότητες που έχει εμπνευστεί η Πέννυ με αφορμή το βιβλίο. Θα μπορέσετε να βρείτε το υλικό σε εκτυπώσιμη μορφή (αρχεία pdf) καθώς και live παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων!

Για να μαθαίνετε τα νέα, κάντε like και στη σελίδα της Πέννυς στο facebook Penny Hatziefstratiou Michelinaki και follow στη σελίδα της Πέννυς στο instagram @penny_h_m

Σημειώστε ότι οι διαδικτυακές αφηγήσεις προσφέρονται στα σχολεία δωρεάν. Ειδικά για την εβδομάδα κατά την οποία γίνεται η παρουσίαση, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο σε ειδική τιμή, κατόπιν συνεννόησης με την Πέννυ.

Ειδικές τιμές για αγορά του βιβλίου με δυνατότητα ονομαστικής αφιέρωσης! Επικοινωνήστε παρακαλώ στο 6942432043.

Το βιβλίο μπορείτε να αγοράσετε, εδώ!

The book is available in English with the title “Lucian’s First Dream. A journey to light“. For secure payments pleas click, here!

Επίσης το βιβλίο μπορείτε να το ζητήσετε στο βιβλιοπωλείο σας, καθώς η διανομή του γίνεται από τον Εκδοτικό Οίκο Πατάκη, και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *