Η πιο φωτεινή νύχτα!

Ένα διαδραστικό εργαστήρι με σκοπό να ανακαλύψουμε το λαμπερό φως των Χριστουγέννων! Με αφορμή το βραβευμένο παιδικό βιβλίο “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά!

Σε αυτό το εργαστήρι, θα παίξουμε με το φως, τη σκιά, τα χρώματα, τις αντανακλάσεις, τα μαγικά σχήματα και τα λαμπερά αστέρια! Σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε ποια είναι η πιο λαμπερή πηγή φωτός! Με τη γνώση που θα αποκτήσουμε θα μπορέσουμε να μάθουμε και στους αγαπημένους μας πώς να λάμπουν κάθε μέρα!

ΔΟΜΗ & ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Η δράση έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στοχεύει στην απόκτηση γνώσης μέσω της εμπειρίας. Σκοπός είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το παιδικό βιβλίο, να μάθουν βιωματικά, να πειραματιστούν με υλικά, να εκφραστούν δημιουργικά, να απελευθερώσουν σκέψεις & συναισθήματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ:

Όνειρα, αισθήσεις, παιχνίδια με το φως και το σκοτάδι, συναισθήματα, διάθεση για εξερεύνηση, πίστη στον εαυτό μας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Στο εργαστήρι αυτό θα εκφραστούμε εικαστικά, θεατρικά, δημιουργικά! Θα ονειρευτούμε και θα ανακαλύψουμε αλήθειες «γεμάτες φως»!

Το εργαστήρι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σχολεία, χώρους εκδηλώσεων για παιδιά, μουσεία, αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Πέννυ στο 6942432043 ή στο pennyslightseminar@gmail.com

“Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” (ISBN 9786180019872). Πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Το βιβλίο έχει συμπεριληφθεί στους βραχείς καταλόγους του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού βιβλίου 2021. “Το Ελληνικο Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου… πιστεύει ότι οι βραχείς κατάλογοι αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στα καλύτερα βιβλία του 2020” (πηγή: greek ibby- kyklos paidikoy vivlioy).

Διαθέσιμο και στα Αγγλικά “Lucian’s first dream. A journey to light” ((ISBN 9786180019889).

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *