Το πρώτο βιβλίο της Πέννυς έχει συμπεριληφθεί στους βραχείς καταλόγους του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού βιβλίου 2021. “Το Ελληνικο Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου… πιστεύει ότι οι βραχείς κατάλογοι αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στα καλύτερα βιβλία του 2020” (πηγή: greek ibby- kyklos paidikoy vivlioy).

Το βιβλίο εμπεριέχει τις γνώσεις της Πέννυς για το φως και την αγάπη της για τα παιδιά, αλλά και στοιχεία της προσωπικής αναζήτησής της για μια ζωή «με φως». Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία μέσω του εκδοτικού οίκου Πατάκη που κάνει τη διανομή. ISBN: 978-618-00-1987-2. Μπορείτε να ζητήσετε το βιβλίο και στα Αγγλικά με ISBN: 978-618-00-1988-9.

Το παιδικό βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε και εδώ.

Περίληψη:

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Penny’s first children’s book is available in English and you can buy it here.

Alternatively, you can ask for the book in your bookstore with the ISBN: 978-618-00-1988-9. Distribution by Patakis Publications.

Επίσης, η Πέννυ φτιάχνει δώρα με φως, που είναι custom & personalized, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Καδράκια με φως μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παιδικά φωτιστικά σύννεφα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παιδικά φωτιστικά με σχέδια μπορείτε να βρείτε εδώ.