ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ & ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το πρώτο βιβλίο της Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, έχει συμπεριληφθεί στους βραχείς καταλόγους του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού βιβλίου για το 2021. “Το Ελληνικο Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου… πιστεύει ότι οι βραχείς κατάλογοι αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στα καλύτερα βιβλία του 2020” (πηγή: greek ibby- kyklos paidikoy vivlioy).

Τον Ιανουάριο 2022 εγκρίθηκαν τα βιβλία “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” και το “Lucian’s first dream. A journey to light” από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας της Κύπρου για τις βιβλιοθήκες Δημοτικής Εκπαίδευσης!

Το βιβλίο εμπεριέχει τις γνώσεις της Πέννυς για το φως και την αγάπη της για τα παιδιά, αλλά και στοιχεία της προσωπικής αναζήτησής της για μια ζωή «με φως». Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Η Πέννυ πραγματοποιεί διαδραστικές παρουσιάσεις του βιβλίου της σε σχολεία, σε Δημοτικές Βιβλιοθήκες, σε Δημοτικές γιορτές και άλλες εκδηλώσεις. Φωτογραφίες από τις παρουσιάσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Το βιβλίο αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλεία για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για παιχνίδια με το φως στην τάξη ή στο σπίτι!

Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία μέσω του εκδοτικού οίκου Πατάκη που κάνει τη διανομή (τα βιβλία είναι ιδιωτικής έκδοσης). ISBN: 978-618-00-1987-2. Μπορείτε να ζητήσετε το βιβλίο και στα Αγγλικά με τίτλο “Lucian’s first dream. A journey to light” και ISBN: 978-618-00-1988-9. Τα παιδικό βιβλία μπορείτε να τα αγοράσετε και εδώ.

Περίληψη:

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Penny’s first children’s book is available in English and you can find it here.

Alternatively, you can ask for the book in your bookstore with the ISBN: 978-618-00-1988-9. Distribution by Patakis Publications.

ΔΩΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Εμπευσμένη από το βιβλίο, η Πέννυ έχει δημιουργήσει ξύλινα δώρα ζωγραφισμένα στο χέρι! Πρόκειται για μολυβοθήκες, κουτιά, ημερολόγια. Επίσης, η Πέννυ σχεδίασε και προσφέρει ένα θέατρο σκιών/ κουτί χειροτεχνίας που περιλαμβάνει φωτάκια LED και όλα τα απαραίτητα υλικά για να παίξετε! Πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΔΩΡΑ ΜΕ ΦΩΣ

Η Πέννυ φτιάχνει και δώρα με φως, που είναι custom & personalized, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Καδράκια με φως μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παιδικά φωτιστικά σύννεφα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παιδικά φωτιστικά με σχέδια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σημειώστε ότι τα δώρα με φως φτιάχνονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας μόνο.