Παρουσιάσεις βιβλίου

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ¨Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” από την Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη. Ας μάθουμε για το φως με τρόπο διαδραστικό!

Αναλυτικές πληροφορίες για τις παρουσιάσεις του παιδικού βιβλίου πατήστε εδώ.

Επίσης μπορείτε να μπείτε στην ομάδα της Πέννυς στο facebook όπου μπορείτε να βρείτε παρουσιάσεις, εκτυπώσιμο υλικό, παιχνίδια με το φως, και άλλα πολλά! Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Βιωματική παρουσίαση:

Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται από την Πέννυ με ένα τρόπο διαδραστικό. Ταξιδεύουμε μαζί με τον Φώτη, τον ήρωα του βιβλίου, αναζητάμε το όνειρο του και τον συνοδεύουμε σε ένα ταξίδι αναζήτησης! Η παρουσίαση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βιώσουμε τις ανακαλύψεις του ήρωα και να αποκαλύψουμε μαζί του “αλήθειες γεμάτες φως”!

Διαδικτυακή παρουσίαση:

Για όσο καιρό δεν μπορούσαν να γίνουν δια ζώσης παρουσιάσεις, λόγω της πανδημίας, οι παρουσιάσεις και αφηγήσεις γινόντουσαν από την Πέννυ διαδικτυακά. Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις θα συνεχιστούν για τα σχολεία του εξωτερικού αλλά και για όσα άλλα το επιθυμούν! Έτσι, όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν κούκλες, φωτιστικά υλικά και να βιώσουν τις βασικές έννοιες που σχετίζονται με το φως!

Information in English:

The book presentation can be combined with interactive games with light, by Penny! The children will have the opportunity to listen to the book reading but also play with light!

Please contact Penny to arrange a book presentation at your school, bookshop, library, or other venue. For more information, please visit http://www.pennymichelinaki.com.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *