Ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά με θέμα το φως, στο site της UNESCO!

Στο επίσημο site της Διεθνούς Ημέρας Φωτός από την UNESCO, μπορείτε τώρα να βρείτε τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά 4-12 ετών με θέμα το φως, που διοργανώνει το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας σε συνεργασία με το Penny’s Light Seminar” Εκπαιδευτικά Εργαστήρια & βιβλία της Δρ. Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε τη χώρα Greece:

https://www.lightday.org/events

Σκοπός του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη σημασία και το ρόλο του φωτός στη ζωή μας. Οι γνώσεις των παιδιών μπορούν να εμπλουτιστούν με διαδραστική επίσκεψη και εργαστήρι με το φως, στο Μουσείο Κοτσανά στην Αθήνα ή και διαδικτυακά.

Οι νικητές θα λάβουν κάποια από τα παρακάτω έπαθλα. Από το Μουσείο Κοτσανά, ένα φορητό ηλιακό ωρολόγιο του Παρμενίωνος ,ένα (Ο)στομάχιον του Αρχιμήδη, μια ξύλινη τριάδα και το βιβλίο «Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία – Οι εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων» και από το “Penny’s Light Seminar” το βιβλίο της Δρ Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη στα Αγγλικά με τίτλο “Lucian’s first dream. A journey to light” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας της Κύπρου για τις βιβλιοθήκες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Για αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τον Διαγωνισμό παρακαλώ επισκεφτείτε το:

www.pennyslightseminar.com/contest-lightday-unesco/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *