Φωτεινές κατασκευές (Νέο!)

Ένα νέο εργαστήρι με φωτεινές κατασκευές! Μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω θεματικές: πυγολαμπίδες, έναστρος ουρανός, Χριστούγεννα (επιπλέον θεματικές κατόπιν συννενόησης).

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τη θεματική μέσα από τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού. Το θεατρικό παιχνίδι προσεγγίζεται ως εμψυχωτική διαδικασία και αποσκοπεί στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη, αυτο-έκφραση, κριτική σκέψη, δημιουργική φαντασία των παιδιών. Παράλληλα, θα γίνουν πειραματισμοί προκειμένου να κατανοήσουν τα παιδιά τα μυστικά του φωτός και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φως προκειμένου να φτιάξουμε φωτεινά στοιχεία.

Εμπνευσμένοι από τα παραπάνω, τα παιδιά θα φτιάξουν κουτιά, τα οποία θα ζωγραφίσουν αλλά και θα φωτίσουν! Θα φτιάξουν λοιπόν μια φωτεινή κατασκευή που θα πάρουν στο σπίτι!

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αποκτήσουν τα παιδιά μέσω της εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής εμπειρίας, αυτοπεποίθηση, ενσυναίσθηση, φαντασία, αποδοχή, δημιουργία.

Το εργαστήρι μπορεί να υλοποιηθεί:

α) στο σχολείο σας

β) σε συνεργαζόμενο χώρο του Penny’s light seminar

γ) σε άλλους χώρους κατόπιν συνεννόησης.

Διάρκεια εργαστηρίου: 60 λεπτά περίπου (εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών)

Κόστος εργατηρίου και υλικών κατόπιν συνεννόησης.

Για παιδιά από 4-12 χρονών.

Πληροφορίες στο 6942432043 ή στο pennyslightseminar@gmail.com

Σημείωση: η Πέννυ έχει πολυετή εμπειρία με παιδιά μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαδραστικών εργαστηρίων του Penny’s light seminar, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού. Πλήρες βιογραφικό θα βρείτε εδώ.

ενδεικτική φωτογραφία κουτιού
https://www.thecrafttrain.com/diy-firefly-art-project/
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *