Δράση με το φως για παιδιά, στο site της UNESCO!

Η Δρ Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, χρησιμοποιεί το φως ως μέσο έκφρασης, ενίσχυσης της φαντασίας, εκμάθησης, ευαισθητοποίησης των παιδιών. Για το λόγο αυτό:

  • Σε συνεργασία με το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας διοργανώνει τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της UNESCO! Το θέμα του Διαγωνισμού για το 2022 είναι “Το φως στην Αρχαία Ελλάδα”. Ήδη συμμετοχές έχουν έρθει από την Ελλάδα και τη Νέα Ζηλανδία!
  • ‘Eχει αναπτύξει τη σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με το φως “Penny’s light seminar” για σχολεία.
  • Έχει γράψει το παιδικό βιβλίο “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” και “Lucian’s first dream. A journey to light” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, διανομή Εκδόσεις Πατάκη. Ο Ελληνικός τίτλος συμπεριλαμβάνεται στις βραχείες λίστες του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2021. Και οι δύο τίτλοι είναι εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Παιδείας- Πολιτισμού- Αθλητισμού- Νεολαίας της Κύπρου για τη Δημοτική Εκπαίδευση.

Ταξιδέψτε στο φως με τα παιδιά σας, με έναν από τους παραπάνω τρόπους. Πληροφορίες στο 6942432043 και στο pennyslightseminar@gmail.com

Και για να δείτε τη σπουδαιότητα του φωτός στην εκπαίδευση, δείτε το παρακάτω video:

https://www.instagram.com/p/CWV6X9Xl6pq/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *