6ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου

“Μαζί με τη Πέννυ ανακαλύψαμε “το φως των Χριστουγέννων” που ήταν κρυμμένο μέσα στην τάξη μας! Φως, σκιές, χρώματα κι όνειρα έπαιξαν μαζί μας σε ένα ταξίδι με το Φώτη…
Θα μας μείνει αξέχαστο αυτό το βιωματικό εργαστήρι που ξύπνησε όλες μας τις αισθήσεις!
Πέννυ, σ’ ευχαριστούμε μικροί και μεγάλοι για τα μαγικά που έκανες στην τάξη μας και μεταμορφώθηκε σ’ ένα φαντασμαγορικό κρησφύγετο!” κα Δέσποινα Μουα

“Μια ακόμη παρουσία ήρθε να ταράξει τα ήσυχα νερά του 6ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου !!!
Μια φωτεινή, λαμπερή και πολύχρωμη συγγραφέας!!! Η Penny Hatziefstratiou Michelinaki ήρθε στο νηπιαγωγείο μας με τους φακούς της και και τα πολύχρωμα φώτα της για να παίξουμε με το φως και τη σκιά!!!
Το εργαστήρι “Το φως των Χριστουγέννων” είναι βασισμένο στο βιβλίο της “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” το οποίο έχει εικονογραφήσει η χαρισματική Myrto Delivoria .
Πέρα, όμως, από τη διαδραστική αφήγηση του βιβλίου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν τα διάφορα είδη φωτός, να πειραματιστούν με υλικά από τα οποία περνάει ή όχι το φως, να φτιάξουν κόκκινες, μπλε και πράσινες σκιές με το σώμα τους, να κυνηγήσουν χιονονιφάδες μέσα στην τάξη και να χορέψουν κάτω από ένα πολύχρωμο “ουρανό”!!!
Μικροί και μεγάλοι ξετρελαθήκαμε με τα μαγικά της Πέννυς!!!
Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε από κοντά!!!”
από ανάρτηση στο Facebook της κας Δέσποινας Μουα.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *